Sulīgu, garšīgu un slaidajai līnijai draudzīgu kotletīšu recepti piedāvā mājaslapas "Tievesanaonline.lv" autore Vendija Karalkina.
::recepte::
Visas sastāvdaļas liek bļodā, samīca viendabīgā, vijīgā masā.
Veido kotletītes. Uz sakarsētas pannas ar pretpiedeguma pārklājumu tās apcep brūnas no abām pusēm (ja vēlas, var uz pannas izkausēt pavisam nelielu daudzumu kokosriekstu eļļas).
Apbrūninātās kotletes liek katliņā, pārlej ar krūzīti verdoša ūdens vai buljona un sautē aptuveni 20 minūtes. Ja vēlas, var pievienot sīki sakapātus zaļumus.
Sastāvdaļas
Sagatavošana
Visas sastāvdaļas liek bļodā, samīca viendabīgā, vijīgā masā.
Veido kotletītes. Uz sakarsētas pannas ar pretpiedeguma pārklājumu tās apcep brūnas no abām pusēm (ja vēlas, var uz pannas izkausēt pavisam nelielu daudzumu kokosriekstu eļļas).
Apbrūninātās kotletes liek katliņā, pārlej ar krūzīti verdoša ūdens vai buljona un sautē aptuveni 20 minūtes. Ja vēlas, var pievienot sīki sakapātus zaļumus.
Lai labi garšo!