Foto: LETA
Latviešu hokeja vārtsargs Ivars Punnenovs noslēdzis divu gadu līgumu ar Šveices klubu "SLC Tigers", kas šosezon izcīnīja vietu valsts spēcīgākajā līgā (NLA), vēsta komanda.

Līdz šim Punnenovs pārstāvēja citu NLA komandu Rapersvīles-Jonas "Lakers", taču tā cīņā tieši ar "SLC Tigers" izkrita uz Šveices otro spēcīgāko līgu (NLB). Lai arī latvietim ar "Lakers" spēkā bija līgums uz vēl divām sezonām, tomēr NLB viņam nevajadzēs spēlēt.

Kā ziņo "SLC Tigers" preses dienests, tad pēc līguma parakstīšanas Punnenovs sazinājies ar Latvijas valstsvienības vadību un pievienosies izlases treniņnometnei. Latvijas Hokeja federācijas (LHF) preses sekretārs Māris Gorbunovs portālam "Delfi" sacīja, ka vārtsargs ir runājis ar valstsvienības ģenerālmenedžeri Māri Baldonieku, un šis jautājums ir aktuāls.

Līdz ar to izlasē būtu pieci vārtsargi, kuri pretendētu uz vietu pasaules čempionātā.

Šosezon Punnenovs NLA čempionātā aizvadīja 14 spēles, kurā vidēji mačā ielaida 2,84 vārtus un atvairīja 90,8 procentus metienu. Savukārt divās cīņās par vietas saglabāšanu NLA viņš vidēji ielaida 3,69 vārtus, atvairot 86,8 procentus metienu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!