Foto: F64
Latvijas izlase šāgada pasaules čempionātu sestdien turpināja ar otro zaudējumu, ar 2:4 piekāpjoties mājiniekiem čehiem, taču zaudēja daudz līdzīgākā spēlē nekā pret Kanādu, ko norāda arī paši spēlētāji.

"Man šķiet, ka mēs spēlējām ļoti līdzīgi visu spēli, izņemot tolaiku, kad bijām mazākumā," saka mūsu izlases vārtsargs Edgars Masaļskis, kurš tika atzīts par labāko spēlētāju Latvijas komandā. "Nebūtu tik daudz noraidījumu, mums būtu iespējas "paņemt" punktus."

"Žēl, žēl, žēl, jo šodien izskatījās, ka varam "aizķerties" aiz rezultāta," saka vārtsargs. " Rīt jāatpūšas un jāgatavojas nākamajai spēlei."

Par četriem ielaistajiem "goliem" Masaļskis atzīst, ka "škrobe" šoreiz ir par visiem četriem: "Katrā situācijā varējām nostrādāt citādi."

Arī uzbrucējs Lauris Dārziņš piekrīt kolēģim, ka spēle pret čehiem bija līdzīga. "Spēle bija daudzmaz līdzīga spēle, bet pavērsiens varēja būt tas piecu minūšu noraidījums, ko nesanāca "nostāvēt" - čehi noķēra spēles ritmu un mēs ielaidām vārtus," viņš saka. "Disciplīna? Nav jau tā, ka speciāli kāds iet laukumā un nopelna noraidījumu. Pretinieku komanda bija meistarīga, labi slidojoša, līdz ar to kaut kur nokavējām, nācās ķeksēt ar nūjām un tā. Protams, spēles elements, kuru cenšamies izlabot, bet dažreiz pretinieks vienkārši piespiež, un šodien bija tas gadījums."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!