Foto: LETA
Latvijas hokeja izlase Starptautiskās hokeja federācijas (IIHF) neoficiālajā "spēka rangā" noslīdējusi uz pēdējo, 16. pozīciju.

"Spēka rangā" katra valstsvienība tiek raksturota ar kādu asprātīgu tekstiņu. Pie Latvijas izlases 16.pozīcijas pierakstīts komentārs: "Zvanīja no 80-iem, viņi vēlas atgūt savu vārtsargu spēli."

Tikmēr ranga līderpozīcijā izvirzījusies Kanādas izlase, kurai veltīts šāds tekstiņš: "Halss un Eberle izbauda būt par ārzemniekiem." ASV valstsvienība ir otrajā vietā ("Vai jūs ticat Markam Arkobello? JĀ!), bet labāko trijnieku noslēdz Zviedrija ("Šoreiz mums ir plāns, kā apturēt Kunicu").

Krievijas izlase noslīdējusi no pirmās uz ceturto vietu ("Sibīrijā jauki ir pavasarī"), bet piektajā vietā ir Čehija ("Jā, bet vai jūs labāk dzertu Pilzenes alu vai kļavu sīrupu?). Sestajā vietā ir Somija ("Mmm, gardas "sausās" spēles"), septītajā vietā ir Slovākija ("Meszarošs ir rezultatīvāks par Gaboriku… vai tas maz ir legāli?"), bet labāko astotnieku noslēdz Šveice ("Vienkārši to pateiksim: Romans Josī ir "karsts"").

Devītajā vietā ierindojas Baltkrievija ("Cieniet mūs vai arī Kosticins jūs sodīs"), bet labāko desmitnieku noslēdz Dānija ("Nekas nepaildzina baudu kā video atkārtojums".)

Priekšpēdējā, 15.vietā atrodas Norvēģijas valstsvienība, kurai veltīts šāds komentārs: "Pēc IIHF noteikumiem, vai ir iespējam gūt mazāk vārtus par nulli?"

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!