Foto: F64

Latvijas hokeja izlases kapteinis Kaspars Daugaviņš ir ļoti neapmierināts ar komandas sniegumu turnīra pēdējā spēlē, kurā ar 1:3 (1:1, 0:2, 0:0) tika zaudēts Norvēģijas valstsvienībai, tomēr ir pārliecināts, ka Latvijas izlase nākotnē parādīs labākus rezultātus.

"Kopumā šajā turnīrā nospēlējām normāli, taču bijām morāli vāji un nespējām pabeigt spēli ar uzvaru, kad mums bija iespējas," Starptautiskās Hokeja federācijas (IIHF) mājas lapā citēts latviešu uzbrucējs. "Par spēli ar Norvēģiju varu teikt, ka mēs spēlējām ļoti slikti. Bija redzams, ka šī spēle neko neizšķir. Kauns par šādu hokeju."

"Ko es varētu teikt mūsu līdzjutējiem? Turpiniet mums ticēt! Latvijas izlasei ir nākotne," saka komandas kapteinis. "Tagad notiek paaudžu maiņa. Uzskatu, rezultāti mums tikai uzlabosies."

Kā zināms, Latvijas izlase šāgada pasaules čempionātā izcīnīja vienu uzvaru, piedzīvoja vienu zaudējumu pagarinājumā un vienu pēcspēles metienos, bet trīs mačos zaudēja pamatlaikā. Tomēr ar iegūtajiem sešiem punktiem ir pietiekmai, lai Latvija arī nākamgad spēlētu elites divīzijā. 2016. gada pasaules čempionāta kopējā vērtējumā mūsu komanda ierindojusies 13. vietā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!