Foto: DELFI
Latvijas čempioni 3x3 basketbolā U18 grupā ir ventspilnieku komanda "OFWGKTA", kura ar 9 pret 8 finālā uzvarēja komandu "Tyros". "OFWGKTA" līdz ar savu uzvaru Latvijas čempionātā iegūst ceļazīmi uz U18 pasaules čempionātu 3x3 basketbolā Madridē.

Otro vietu U18 grupā ieguva komanda "Paldies", kas ar 18 pret 14 uzvarēja trešās vietas ieguvējus komandu "Trešā kanna".

Trešajā vietā ar trim uzvarām palika "Trešā kanna", kas savstarpējā spēlē ar 14 pret 12 uzvarēja "Olimpiešus".

Tikmēr izslēgšanas spēlēm PRO grupā gatavojas BK "Valmiera", kas laukumā tiksies ar komandu "Barons Kvartāls", BK "Jelgava", kas spēlēs ar BK "Jēkabpils", komanda "Liepājas Lauvas", kas sacentīsies ar B grupas komandu "Jūrmala/Fēnikss", kā arī BK "Ventspils", kas laukumā tiksies ar A grupas komandu "Jūrmala/Fēnikss".

Savukārt sieviešu grupā par pirmo un otro vietu "RTU" komanda sacentīsies ar komandu "Vinnijs Pūks", bet par trešo un ceturto vietu cīnīsies "Reaļnās Puķes" pret "Zemenēm".

Portāls "Delfi" jau informēja, ka uzvarētāji PRO grupā pārstāvēs Latviju FIBA 3x3 basketbola pasaules čempionātā, kas no 23. līdz 26. augustam norisināsies Atēnās, uzvarētāji U18 grupā varēs piedalīties 3x3 pasaules U18 čempionātā no 27. līdz 30. septembrim Madridē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!