Latvijas hokeja virslīgas klubs "Kurbads" realizēja labas gribas žestu sabiedrības labā, iepriecinot bērnu nama "Laubere" iemītniekus ar lieliski pavadītu laiku Vidzemes ledus hallē, kur bērniem bija iespēja paslidot kopā ar Latvijā zināmiem hokejistiem un vērot Latvijas čempionāta spēli, kā arī iegūt vērtīgas balvas ar kluba simboliku, informēja vienība.

Ogres hokeja klubs "Kurbads" tur augstā cieņā rūpes par sabiedrības neaizsargāto daļu. Tāpēc HK "Liepāja" izaicinājums tika pieņemts ar lielu atbildības sajūtu. Kā labdarības akcija tika izvēlēta Ogres bērnu nama iemītnieku vienu sestdienu pārvērst par hokeja svētkiem, kas pilnībā arī izdevās .

Bērni pēc izkāpšanas no autobusa devās uz ledus halli, kur daiļslidošanas klubs "Slidotprieks" rādīja augstākās klases paraugdemonstrējumus graciozajā sporta veidā. Bet pēc mirkļa jau paši bērni varēja izslidoties un uzspēlēt hokeju kopā ar Rodrigo Laviņu un pārējiem "Kurbads" hokejistiem. Jāpiebilst, ka Vidzemes ledus halle šādai akcijai ar lielu prieku atvēlēja ledus laiku bez maksas.

Slidošanas laikā "Laubere" iemītniekiem tika pasniegtas dāvanas – ar komandas spēlētāju autogrāfiem parakstīta komandas kopbilde un Rodrigo Laviņa spēles krekls. Kā arī katram individuāli tika t-krekli ar kluba simboliku un ripa ar "Kurbads" logo. No Kaspara Kambalas bērni saņēma basketbola bumbas un sportista plakātu ar autogrāfu.

Pēc aktivitātēm uz ledus par bērnu izsalkumu parūpējās Ogres "Picu Meistars", kas bija sarūpējis gardas picas un dzērienus. Kad maltīte tika notiesāta, bija pienācis laiks dienas naglai – hokeja kluba "Kurbads" spēlei ar Jūrmalas "HASC", kurai bērni ar lielu interesi sekoja līdzi. Mājinieki nepievīla un sagādāja lieliskus hokeja svētkus bērnu namam "Laubere", izcīnot pārliecinošu, vārtiem bagātu uzvaru.

Spēles starplaikā skatītājiem bija iespēja piedalīties konkursos, kuros tika izspēlētas vērtīgas balvas ar hokeja kluba fanu atribūtiku. Iedvesmojoties no negaidīti lielās atsaucības, arī turpmāk HK "Kurbads" mājas spēlēs dažādos konkursos būs iespēja tikt pie balvām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!