Foto: AP/Scanpix

Neparasts notikums otrdien fiksēts UEFA Čempionu līgas spēlē – Minhenes "Bayern" galvenais treneris Peps Gvardiola tik emocionāli vadīja spēli, ka vienā brīdī nejauši saplēsa savas bikses.

UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfināla atbildes spēlē "Bayern" ar 6:1 sagrāva "Porto", divu spēļu summā triumfējot ar 7:4. "Bayern" praktiski iekļūšanu pusfinālā sev nodrošināja jau pirmajā puslaikā, kad guva piecus vārtus.

Lai gan "Bayern" spēlēja droši un par uzvaru komandai nevajadzēja šaubīties, Gvardiola visu maču aktīvi žestikulēja un deva norādījumus saviem spēlētājiem. Otrajā puslaikā emocionālais Gvardiola vienā no epizodēm nejauši arī saplēsis bikses, kas turpinājumā bija galvenais uzmanības objekts miljoniem televīzijas skatītājiem. Gvardiolas bišu "šķēlums" bija tik liels, ka bija manāmas pat Gvardiolas apakšbikses.

Kā norāda ārzemju masu mediji, Gvardiola izceļoties ar savu elegantumu un tas ļauj noprast, ka bikses ir bijušas no kāda modes nama un nav bijušas no lētajām. Spāņu treneris gan par notikušo neesot saskumis, pēc mača jokojot atbildot žurnālistiem, ka "tagad uz nākamo spēli nāksies nopirkt jaunas bikses".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!