Foto: AFP/Scanpix

Latviešu uzbrucēja Zemga Girgensona pārstāvētā Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Bufalo "Sabres" jaunieguvums Raians O'Reilijs, nedebitējot jaunajā vienībā, jau nokļuvis masu mediju uzmanības lokā.

Kanādas mediji ziņo, ka bijušais Kolodāro "Avalanche" uzbrucējs, būdams alkohola reibumā, izraisījis autoavāriju Ontario. Pēc policijas teiktā, O'Reilijs ar savu "Chevrolet" pikapu ietriecies kādā no "Tim Horton's" restorāniem. Pēc incidenta 24 gadus vecais hokejists atstājis negadījuma vietu, nesagaidot policiju.

Vēlāk policija aizturēja O'Reiliju, kuram izvirzītas apsūdzības par autotransporta vadīšanu alkohola reibumā un negadījuma vietas atstāšanu. Pēc nopratināšanas hokejists atbrīvots pret solījumu 20. augustā ierasties uz tiesas sēdi.

"Šobrīd vēlamies iegūt pēc iespējas vairāk informācijas, tāpēc sīkāk nekomentēsim notikušo, kamēr nebūsim runājuši ar visām iesaistītajām pusēm," teikts "Sabres" paziņojumā.

O'Reilijs pirms pāris nedēļām sociālajā vietnē "Instagram" ievietoja fotogrāfiju, paziņojot, ka iegādājies jaunu zaļas krāsas "Chevrolet" pikapu.

Got my new truck #heads

A photo posted by Ryan O'Reilly (@snookoreilly) on

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!