Foto: Shutterstock
Anglijas piektās līgas futbola kluba "Grimsby Town" līdzjutējs sodīts par uzbrukumu stadiona darbiniekam ar piepūšamu haizivi, vēsta vietējie mediji.

51 gadu vecais Kenets Mīčs uz savas komandas izbraukuma spēli Bārnetā ieradās ar piepūšamu zivi, protestējot pret to, ka viņa draugs no iepriekšējās "Grimsby Town" spēles tika padzīts no tribīnēm, jo bija ienesis līdzi lielu piepūšamo bumbu. Izmeklēšana apgalvo, ka pēc mača, kurā "Grimsby Town" svinēja uzvaru, Mičs esot ar haizivi piekāvis vienu no stadiona darbiniekiem.

"Daudzi gribēja atbalstīt Braienu, un mēs nolēmām paņemt līdzi pēc iespējas vairāk piepūšamo bumbu, jo "Grimsby Town" līdzjutējiem ir laba humora izjūta," saka Mičs. "Tribīnēs mēs lēkājām un svinējām mūsējo uzvaru, un es biju šokā, kad pēkšņi mani saķēra policijas pārstāvji un aizveda no tribīnēm."

Cietušais, 59 gadus vecs vīrietis, tiesā apgalvojis, ka Mīčs ar haizivi zvetējis kā "ar āvu", un saņemtie trīs sitieni bijuši kā "ar papīra rulli pa galvu".

Mīčam tika piespriesta soda nauda 700 mārciņu apmērā un 12 mēnešu nosacīts sods. Vainīgais šo tiesas sēdi nosauca par "nodokļu maksātāju naudas izšķiešanu". "Esmu pārsteigts un šokēts par tiesas lēmumu, taču es to respektēju," Mīču citē BBC. "Domāju, ka es te nebūtu, ja tas nebūtu noticis futbola spēlē. Esmu par to pārliecināts."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!