Nepatīkams incidents noticis kādā vidusskolu meiteņu basketbola turnīrā Viskonsinā, ASV, kad spēles laikā vienai no basketbolistēm vēderā iedūrusies milzīga skabarga.

Video redzams, kā 14 gadus vecā spēlētāja, skrienot pēc bumbas, paklūp un uz vēdere slīd pa laukumu. Pēc brīža viņa tiesnesim sauc, ka nevarot piecelties. Vēlāk izrādījās, ka meitenei vēderā iedūrusies septiņu līdz 10 centimetrus gara koka šķēpele, kas atšķēlusies no laukuma dēļa.

Spēle tika apturēta un izsaukta neatliekamā palīdzība, kas savainoto meiteni centās atbrīvot. "Šķita, ka viņi izcels visu dēli un kopā ar to meiteni vedīs uz slimnīcu," portāls "nrewser" citē turnīra rīkotāju Periju Hibneru. Mediķiem tomēr izdevās atbrīvot cietušo un aizvest uz slimnīcu. Apskatē tika konstatēts, ka, par laimi, neviens no iekšējiem orgāniem nav skarts un viņa drīz varēs atgriezties laukumā.

Skolas pārstāvji savukārt cenšas saprast, ka laukuma dēlis varēja šādi sašķelties, jo laukuma segums ir salīdzinoši jauns, ieklāts pirms 15 gadiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!