Foto: AFP/Scanpix
Slovāku tenisiste Dominika Cibulkova arī ir viena no tiem sportistiem, kas sevi novērtējuši parāk zemu un nozīmīgiem dzīves notikumiem izvēlējušies datumus, kas beigās sakrīt ar svarīgu sacensību norises laiku, ziņo britu mediji.

Cibulkovai 9. jūlijā, kad ir Vimbldonas tenisa čempionāta fināls sieviešu vienspēlēs, Bratislavā ir jāaprecas ar savu draugu Mišo Navaru, bet viņa pretendē uz iekļūšanu turnīra ceturtdaļfinālā, kur viņas pretiniece ir krieviete Jeļena Vesņina.

"Mēs šo datumu izvēlējāmies tāpēc, ka es nekad neesmu sevi uzskatījusi par labu spēlētāju uz zāles seguma," Cibulkovu citē britu izdevums "The Telegraph". "Taču pēc uzvaras Īstburnā un iekļūšanas ceturtdaļfinaļā es esmu domas mainījusi."

"Ja mums būs jāpārceļ kāzas, es par to tikai priecāšos," viņa saka. "Tas būs labākais, kas var notikt manā tenisa karjerā. Iespējamo "problēmu" mēs atklājām pēc astotdaļfināla spēles, kad es pieņēmu ledus vannu. Teicu savai komandai: situācija kļūst nopietna. Ja es uzvarēšu, mums kaut kas būs jādara!"."

"Tāpēc, ja es uzvarēšu ceturtdaļfinālā, mēs mainīsim kāzu datumu, lai nebūtu viss jādara steigā," apgalvo sportiste.

"The Sun" ziņo, ka arī Velsas futbola izlases pussargam Džo Ledlijam ir jāpārceļ savas kāzas, jo Velsas izlasei turnīrs turpinās ar pusfinālu, kurā Eiropas čempionāta debitanti tiksies ar Portugāli. Iepriekš izvēlētais kāzu datums netiek atklāts, taču tas neļautu Ledlijam piedalīties šai mačā.

Pirms tam sava brāļa kāzas bija jāizlaiž arī Velsas izlases aizsargam Krisam Ganteram.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!