Foto: AP/Scanpix
Zagļi iekļuvuši bijušā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) pazīstamā spēlētāja Dereka Fišera mājās un nozaguši piecus NBA čempiona gredzenus, vēsta Ziemeļamerikas masu mediji.

Bijušais Ņujorkas "Knicks" galvenais treneris apzagts pirmdienas agrā rītā. Pēc paša Fišera teiktā, viņš atstājis māju ap pulksten 7:30 no rīta. Mājās viņš atgriezies pēc trīs stundām, bet tad bijušas manāmas ielaušanās pazīmes un viņš izsaucis policiju.

Policijai pagaidām nav izdevies tikt zagļiem uz pēdām, bet zināms, ka ļaundari mājā iekļuvuši par sētas durvīm. Kopā ar nozagtajiem NBA čempionu gredzeniem garnadži paņēmuši daudzus juvelierizstrādājumus. Lai gan policijas avoti norādījuši, ka nozagto lietu vērtība ir ap 300 000 ASV dolāriem, Ziemeļamerikas masu mediji lēš, ka summa ir ievērojami lielāka.

Fišers spēlēja Losandželosas "Lakers" no 1996.-2004. gadam. 2007. gadā viņš atgriezās "Lakers" rindās un nospēlēja līdz 2012. gadam. Kopā ar "Lakers" par NBA čempionu viņš kļuva 2000., 2001., 2002., 2009. un 2010. gadā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!