Foto: Kadrs no video
Kopā ne tikai uz skatuves, bet arī erudīcijas spēlē "Vai zini vairāk par Kreipānu" otrdienas vakarā startēs divu grupu pārstāvji – "Labvēlīgā tipa" mūziķi Normunds Jakušonoks un Kaspars Tīmanis, kuriem pretim stāsies un savas zināšanas par sporta personībām pārbaudīs grupas "Apvedceļš" vīri – Jānis Krūmiņš un Armands Leimanis.

Apvienojušies visai radošās komandās – "Simsoni" un "Simsonu bieds", mūziķi dosies cīņā, lai atbildētu uz āķīgiem jautājumiem un asprātīgām papildspēlēm. Kurš no viņiem kļūs par sporta himnu ekspertu, bet kurš mūziķis reiz vēlējies kļūt par basketbola treneri un vai šis zināšanas palīdzēs ceļā uz uzvaru, uzzini jau šovakar, 2. maijā plkst. , kanālā 360TV!

Ja Normunds Jakušonoks no grupas "Labvēlīgais tips" vēl tikai sola, ka ar sportu sāks nodarboties tad, kad viņam paliks 50, tad Kaspars jau kopš pusaudža gadiem aizraujas ar burāšanu un turpina to darīt, pat ja ārā auksts laiks un visu dienu jāpavada viļņos slapjam! Par izcilākajiem sportistiem abi mūziķi sauc Dukurus, Samoilovu, Vētru un Štrombergu, bet šajā spēlē piesola agresīvu taktiku! Pretiniekiem "Labvēlīgais tips" novēl veiksmi, patiesībā cerot, ka rezultāts būs tomēr draudzīgi neizšķirts!


Savu erudīciju šodien pierādīs arī grupas "Apvedceļš" vīri. Kamēr Jānis Krūmiņš stāv un krīt par basketbolu, iedvesmojas no Lebrona Džeimsa un savas attiecības ar sportu raksturo kā romānu "Grāfs Monte Kristo", tikmēr Armandam Leimanim patīk orientēšanās sports un viņš nevar vien sagaidīt nākamo gadu, kad Latvijā notiks pasaules čempionāts šajā sporta veidā. Iedvesmojoties no brāļiem Dukuriem un Jāņa Lūša, Armands atzīst, ka grāmata "Šveika dēkas" ir patiesībā sarakstīta par viņu un sportošanu. Bet kopumā pretiniekiem "Apvedceļa" mūziķi optimistiski vēl nepadoties! Un ko vēl? Ak jā - nenobīties! Kura no komandām uzvarēs šajā sportiski muzikālajā duelī, uzzini spēlē "Vai zini vairāk par Kreipānu?" jau šovakar, 2. maijā plkst. , kanālā 360TV!


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!