Foto: DELFI
Smagu zaudējumu arī otrajā 2015.gada Eiropas basketbola čempionāta spēlē svētdien piedzīvoja Igaunijas valstsvienība, kas D grupā ar 55:84 (9:27, 9:19, 26:23, 11:15) piekāpās Beļģijas izlasei.

Rezultatīvākais Igaunijas izlasē bija Sīms-Sanders Vene, kurš izcēlās ar 12 punktiem, bet neviens cits neguva vairāk par desmit punktiem. Raina Veidemana kontā deviņi punkti un astoņas atlēkušās bumbas. Beļģijas izlasē 16 punktus sameta Mets Lodžeskis, 14 punkti Semam van Rosomam, bet Kventins Serons guva 12 punktus.

Igaunijas izlasei spēles sākums bija ļoti neveiksmīgs, un tā nonāca iedzinējos par ar 2:20. Atlikušajā ceturtdaļas laikā igauņiem izdevās gūt vēl septiņus punktus, taču deficīts saglabājās 18 punktu liels. Tikmēr Beļģija turpināja dominēt abos laukuma galos, palielinot savu pārsvaru vēl vairāk. Pirmais puslaiks noslēdzās ar 18:46.

Trešajā ceturtdaļā Igaunijai izdevās pietuvoties līdz 35:54, bet Beļģija tuvāk vairs nelaida. Mača noslēdzošajā fāzē Beļģija atkal atrāvās un izcīnīja ļoti pārliecinošu uzvaru.

$duelID=37;$eventID=7;include '/www/htdocs/sport/includes/articleincludes/starVote/vote.inc' ?>

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!