Būdams viens no UEFA čempionu līgas galvenajiem atbalstītājiem, šajā gadā Heineken piedāvāja iespēju futbola līdzjutējiem piedalīties konkursā, kurā kā galvenā balva tika nodrošināta iespēja apmeklēt vienu no līgas pusfināla spēlēm klātienē. Konkursa noteikumi bija vienkārši – tikai jāatbild uz jautājumu, ko Tu būtu gatavs darīt, lai tur nokļūtu. Pēc sīva balsojuma par labākajām atbildēm, balvu ieguva Nauris Lasmanis. Spēle ir pagājusi, tāpēc jautājam Naurim, kā viņam gāja Minhenē, kur viņš varēja vērot spēli starp Minhenes Byern un klubu Barcelona.

Naura pirmā atbilde ir īsa un pārliecinoša - forši, tiešām forši. Nauris ir aktīvs futbola fans, taču līdz šim bija sanācis apmeklēt tikai tās spēlēs, kas notikušas Latvijā un kuras apmēros nevar salīdzināt ar UEFA čempionu līgas spēlēm. Stadions ir milzīgs un pilns ar kaismīgiem līdzjutējiem, kas visu spēles laiku atbalsta savu komandu, dziedot dziesmas, saucot saukļus, no sirds dzīvojot līdzi notiekošajam laukumā. Naurim patika arī pati Minhene. Šī bija pirmā reize, kad viņam bijusi iespēja pabūt Vācijā. Galvenais priekšstats pirms došanās uz turieni ir bijis par Vācijas kvalitatīvajiem ceļiem, par ko arī pats pārliecinājies, braucot no lidostas. Pati pilsēta likusies ļoti patīkama, sakārtota.

Naura mīļākā komanda Madrides Real finālā diemžēl nav iekļuvusi, tāpēc finālā viņš nolēmis turpināt atbalstīt klubu Barcelona. Uz jautājumu par viņa nākotnes sapņiem, Nauris atkal atbild nekavējoties - gribētos doties uz Spāniju, ideālajā gadījumā arī redzēt klātienē kādu Madrides Real spēli, taču arī daba tur esot skaista.

ALKOHOLA LIETOŠANAI IR NEGATĪVA IETEKME.
ALKOHOLISKO DZĒRIENU PĀRDOŠANA, IEGĀDĀŠANĀS UN NODOŠANA NEPILNGADĪGĀM PERSONĀM IR AIZLIEGTA.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!