Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Aizvadītās nedēļas nogalē divas dienas Rīgas Futbola skolas (RFS) stadionā risinājās Rīgas domes atklātās meistarsacīkstes regbijā bērniem un jauniešiem. Sacensības notika U13 un U18 vecuma grupās, pirmās vietas izcīnot Elejas un "RFS/Eži/LMT" jaunajiem ovālās bumbas censoņiem.

U13 vecuma grupā zēniem turnīrā piedalījās piecas komandas. Pirmo vietu izcīnīja Elejas jaunie regbisti, aiz sevis atstājot "RFS/Eži/LMT", "Garkalne/Livonia/Jaunpiebalga", Jūrmalas SC un RK "Miesnieki" vienības. Par sacensību labākajiem spēlētājiem tika atzīti Artjoms Ņikiforovs (Eleja), Dāvis Vildiņš ("RFS/Eži/LMT"), Salvis Lazda (Garkalne/Livonia/Jaunpiebalga"), Renards Bergs (Jūrmalas SC) un Edvards Struža (RK "Miesnieki").

U18 vecuma grupā jauniešiem sacensībās piedalījās četras vienības. Šeit pirmie finišēja "RFS/Eži/LMT", bet nākamajās vietā ierindojās "Garkalne/Livonia/Jaunpiebalga", Ķekavas NSS un Jūrmalas SC komandas. Labāko spēlētāju balvas nopelnīja Filips Mudulis ("RFS/Eži/LMT"), Edgars Dacevičs ("Garkalne/Livonia/Jaunpiebalga"), Roberts Rausis (Ķekavas NSS) un Ģirts Muižnieks (Jūrmalas SC).

Rīgas domes Sporta un jaunatnes pārvaldes galvenais speciālists Egīls Eglītis:
– Sacensības izdevās godam. Lielie puiši spēlēja uz lielā laukuma, bet mazie – uz mazākiem. Interesanta bija finālspēle U18 vecuma grupā starp "RFS/Eži/LMT" un "Garkalne/Livonia/Jaunpiebalga" komandām. "Livonia" sākumā bija vadībā, taču beigās izskatījās, ka visu izšķīrusi nedaudz lielākā "Ežu" pieredze. Nedaudz vairāk gribējās sagaidīt no Ķekavas jaunajiem regbistiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!