Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Sestdien, 3. oktobrī. Rīgas Futbola skolas (RFS) stadionā notika kārtējā Latvijas meistarsacīkšu spēle regbijā, "LMT/Ežiem" ar 7:52 (0:19) atzīstot pašreizējo čempionu "Garkalne/Livonia" pārākumu.

Pēc šī mača kļuva skaidrs, ka "Livonieši" ir iekļuvuši Latvijas čempionāta finālā, kurā mērosies spēkiem ar "Miesnieki/Ķekava" regbistiem, savukārt "LMT/Eži" spēlēs par trešo vietu pret "TFS Bulduri" komandu. Šie mači notiks 10. oktobrī Upesciema stadionā.

"LMT/Eži" treneris Juris Straume:
– Pirmās 20 minūtes turējāmies, taču pēc tam sāncenši mūs nospieda tīri fiziski. Rezultāts uzauga "Livoniešu" individuālās meistarības rezultātā. Priecēja mūsējo autu izspēle. Arī komandas saspēle kopumā bija labā līmenī. Tomēr fiziskā ziņā sāncenši bija jūtami pārāki. Tagad nekas cits neatliek, kā cīnīties par bronzas medaļām ar "TFS Bulduri".

"Garkalne/Livonia" galvenais treneris Toms Zibolis:
– Spēle nebija no vieglajām, neraugoties uz gala rezultātu. Kliboja mūsu disciplīna – nepratām turēt mēli aiz zobiem, kā rezultātā nopelnījām divas galīgi nevajadzīgas dzeltenās kartītes. Bija arī daudz sodu par labu sāncenšiem, un mūsu kļūdu. Lai arī uzvarējām pārliecinoši, sniegums mūs neiepriecina. Vēl pirms fināla atlikuši daži treniņi, kuros gatavosimies ar pilnu spēku un nopietnību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!