Foto: AFP/Scanpix
Horvātijas izlases treneris Niko Kovačs bija ļoti neapmierināts par Brazīlijai piešķirto 11 metru soda sitienu Pasaules kausa izcīņas atklāšanas spēlē.

Atgādinām, ka Pasaules kausa pirmajā spēlē Brazīlija ar 3:1 pārspēja Horvātiju. Kad rezultāts bija neizšķirts 1:1, 71.minūtē Brazīlijai tika piešķirts 11 metru soda sitiens, jo Fredu ar roku nedaudz pieturēja pretinieku aizsargs. Neimars "pendeli" realizēja un izvirzīja vadībā Brazīliju

"Tas šodien bija smieklīgi. Ja tas tā turpināsies, tad būs cirks. Ja tur bija 11 metru soda sitiens, tad mums vairs nevajag spēlēt futbolu. Labāk spēlēsim basketbolu. Spēlētāji atdeva savas sirdis laukumā, bet tad uzdarbojās tiesnesis, kurš nav spējīgs tiesāt šāda līmeņa spēles," Kovačs asi kritizēja mača galveno tiesnesi Juiči Nišimuru .

"Tiesnesis visu redzēja un pieņēma šādu lēmumu. Tas ir kauns. Ja tā turpināsies, būs 100 "pendeles" spēlē. Domāju, 2.5 miljardi cilvēku pie TV ekrāniem redzēja, ka tā nebija "pendele"," turpināja Kovačs.

Tikmēr Brazīlijas izlases galvenais treneris Luiss Felipe Skolari piekrita tiesneša lēmumam, un nevēlējās komentēt Kovača izteikumus. Skolari slavēja Neimara sniegumu laukumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!