Foto: AFP/Scanpix
Latvijā dzimusī airētāja Sanita Pušpure masu medijiem atklāja, ka ir ļoti priecīga par iespēju pārstāvēt Īriju Londonas olimpisko spēļu airēšanas sacensību ceturtdaļfinālā un cer iekļūt B finālā.

"DELFI Sports" jau vēstīja, ka Pušpure finišējot trešajā vietā kvalifikācijas braucienā nodrošināja sev vietu airēšanas sacensību ceturtdaļfinālā.

"Esmu paveikusi ieplānoto un kvalificējos ceturtdaļfinālam, kas būs mans galvenais starts, jo mans mērķis ir iekļūt pusfinālā," atklāj sportiste. "Šis brauciens vēl nebija perfekts, jo labākos braucienus es taupu vēlākam laikam."

"Iekļūt pusfinālā būs ļoti grūti, jo konkurenci sastādīs augstas klases airētājas, taču es darīšu visu, kas ir manos spēkos. Būsu priecīga, ja iekļūsu B finālā," turpina Pušpure.

Sportiste arī atzina, ka jūtas lepna par iespēju pārstāvēt Īriju Londonas olimpiskajās spēlēs, jo atbalsts esot vienreizējs.

"Tas ir fantastiski! Es jūtos lepna par iespēju startēt zem Īrijas karoga," piebilst sportiste. "Brauciena laikā īru līdzjutēji palika bez balss atbalstot mani, tādas sajūtas ir lieliskas."

30 gadus vecā sportiste par Īrijas pilsoni kļuva pagājušajā gadā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!