Foto: AP/Scanpix

Ungārijas futbola izlases treneris Bernds Štroks pēc izstāšanās no 2016. gada Eiropas čempionāta, astotdaļfinālā piekāpjoties Beļģijai, atzina, ka komanda ir pelnījusi uzslavas.

"Mēs apzinājāmies, ka spēlējam pret ļoti spēcīgu komandu, kas pasaules rangā ieņem otro vietu," UEFA mājas lapā citēts Štroks. "Spēle ar Beļģiju varēja noslēgties citādi, ja mums otrā puslaika sākumā būtu izdevies izlīdzināt rezultātu. Neapšaubāmi, pretinieks uzvarēja pelnīti. Taču es esmu laimīgs par savu komandu, mēs turnīru pametam ar augstu paceltu galvu."

"Gribu pateikties saviem spēlētājiem par sniegumu šajā turnīrā. Mēs uzlabojām savu spēli katrā mačā," piebilst Štroks. "Komanda zina, kā spēlēt futbolu, viņi ir spējīgi sacensties starptautiskā līmenī, ko parādīja šis turnīrs. Tagad ar optimismu varam skatīties nākotnē, uz Pasaules kausa kvalifikāciju."

Kā zināms, astotdaļfinālam Ungārijas izlase kvalificējās kā F grupas līdere. Ungāri grupas turnīrā uzvarēja Austriju, bet ar Islandi un Portugāli nospēlēja neizšķirti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!