Foto: EPA/Scanpix/LETA
Viens no aizvadītās Eiropas klubu sezonas spožākajiem spēlētājiem Muhameds Salāhs, visticamāk, nevarēs pārstāvēt Ēģiptes izlasi gaidāmā Pasaules kausa izcīņas pirmajā spēlē pret Urugvajas valstsvienību, vēsta portāls "sports.ru".

Salāhs turpina atveseļoties no UEFA Čempionu līgas finālā gūtā pleca savainojuma, taču šis process nenotiek tik ātri, kā gribētu pats spēlētājs. Ēģiptes valstsvienības ārsts esot pastāstījis, ka Salāhs būs simtprocentīgi gatavs Pasaules kausa otrajai spēlei pret Krievijas izlasi, bet viņa dalība pirmajā mačā vēl esot zem jautājuma zīmes.

Turklāt pirms došanās uz Krieviju, kāds Ēģiptes izlases fans, cenšoties nofotografēties ar Salāhu, parāva futbolistu aiz viņa sāpošā pleca. Pats futbolists ātri noņēma fanu roku.

Tiesa, Ēģiptes izdevums "Al-Masry Al-Youm" vēsta, ka joprojām ir lielas izredzes, ka Salāhs spēlēs pirmajā mačā, un viņš maču varētu sākt pamatsastāvā. Pirms izlidošanas uz Krieviju Salāhs pirmo reizi trenējās kopā ar savu valstsvienību, vēsta "goal.com".

Salāhs aizvadītajā sezonā visos turnīros "Liverpool" sastāvā guva 44 vārtus. Tāpat viņš guva izšķirošos vārtus Pasaules kausa kvalifikācijas turnīrā, ievedot Ēģipti finālturnīrā. Ēģiptes izlase Pasaules kausa finālturnīrā iekļuvusi tikai trešo reizi vēsturē un pirmoreiz kopš 1990. gada.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!