Foto: AFP/Scanpix
Ja Francijas futbola izlase 2012. gada Eiropas čempionātā vēlas kaut ko sasniegt, tad tai jāspēlē labāk, nekā mačā pret Zviedriju, portālā "goal.com" citēts Francijas uzbrucējs Karims Benzemā.

Atgādinām, ka Francijas izlase EURO 2012 D grupas pēdējās, trešās kārtas spēlē ar rezultātu 0:2 piekāpās Zviedrijas izlasei, kas jau bija zaudējusi iespējas iekļūt ceturtdaļfinālā. Neraugoties uz zaudējumu, Francija iekļuva turnīra nākamajā kārtā.

"Mēs varam būt apmierināti par iekļūšanu ceturtdaļfinālā, bet, ja mēs gribam kaut ko sasniegt, tad tā vairs nedrīkstam spēlēt," sacīja Benzemā. "Mačā pret Zviedriju sliktu sniegumu demonstrēja visi spēlētāji, izņemot vārtsargu Igo Lorī."

Ceturtdaļfinālā Francija tiksies ar pašreizējiem Eiropas čempioniem Spānijas izlasi, un Benzemā uzsvēra, ka šajā mačā Francijai jāspēlē pavisam cits futbols.

D grupas kopvērtējumā pirmajā vietā ar septiņiem punktiem ierindojās Anglijas izlase, bet ar četriem punktiem otrajā vietā palika Francija. Trešajā un ceturtajā vietā ar trim punktiem ierindojās Ukraina un Zviedrija.

Citos ceturtdaļfinālos Čehija spēkosies ar Portugāli, Vācija spēlēs ar Grieķiju, bet Anglija tiksies ar Itālijas vienību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!