Foto: F64
Ceturtdien ir kļuvis zināms, ka Latvijas izlasei pasaules čempionātā Slovākijā tomēr nespēs palīdzēt ilggadējais tās dalībnieks, Dalasas "Stars" aizsargs Kārlis Skrastiņš, informē Latvijas Hokeja federācijas (LHF) preses dienests.

Kā Kārlis Skrastiņš atzina Latvijas hokeja izlases ģenerālmenedžerim, Sandim Ozoliņam, vēlme un motivācija palīdzēt Latvijas izlasei pasaules čempionātā Slovākijā ir liela, tomēr, "dzelzs vīra" statuss un gadu nasta Latvijas hokejistam lika pieņemt šo nepopulāro lēmumu. Gan LHF un Latvijas izlases vadība un pats hokejists šo jautājumu centās atrisināt par labu Latvijas hokeja izlases interesēm.

Kārlis Skrastiņš, NHL ir aizvadījis 12 sezonas, kopumā aizvadot 832 spēles. Latvijas izlases kreklā Kārlis ir aizvadījis 147 spēles, piedaloties 12 pasaules čempionātos un trijās olimpiskajās spēlēs.

Savukārt, savu gatavību palīdzēt Latvijas izlasei ir izteicis Amerikas Hokeja līgas (AHL) komandas Binghemtonas "Senators" uzbrucējs Kaspars Daugaviņš. Šobrīd viņa pārstāvētā komanda AHL "play-off" sērijā pret Mančestras "Monarchs" zaudē ar 2-3. Sērija turpināsies līdz vienas komandas četrām uzvarām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!