Foto: Reuters/Scanpix
Krievijas Hokeja federācijas (KHF) izpildkomitejas sēdē ceturtdien tika nolemts neturpināt sadarbību ar Krievijas izlases treneriemVjačeslavu Bikovu un Igoru Zaharkinu, kuru darbs atzīts par neapmierinošu, ziņo "Sport Ekspress".

Sēdē tika iesniegts priekšlikums nepagarināt līgumu ar abiem treneriem un tas tika pieņemts vienbalsīgi, žurnālistus informēja KHF prezidents Vladislavs Tretjaks.

Kā zināms, Krievijas izlase šāgada pasaules čempionātā palika ceturtajā vietā, mačā par bronzas medaļām piekāpjoties Čehijai, bet pirms tam pusfinālā krievi zaudēja nākamajiem pasaules čempioniem somiem.

Kuluāros Krievijā jau izskanējusi informācija, ka viens no kandidātiem uz  Krievijas izlases trenera amatu varētu būt Oļegs Znaroks, kurš līdz šim strādāja ar Latvijas valstsvienību.

Bikovs ir jau ceturtais galvenais treneris, kurš zaudējis amatu pēc pasaules čempionātā. Pirms tam no darbiem tika atbrīvoti Glens Henlons (Slovākijas izlase), Eduards Zankovecs (Baltkrievijas izlase) un Oļegs Znaroks (Latvijas izlase).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!