Latvijas biatlonistam Andrejam Rastorgujevam vajadzētu uzlikt sodu, ja viņš nākamajos trīs Pasaules kausa posmos neizcīnīs vietu uz goda pjedestāla, jo viņam ir visas vajadzīgās prasmes, lai to izdarītu, "360TV" raidījumā "Hattrick" izteicās septiņkārtējais ASV čempions biatlonā Raimonds Dombrovskis.

"Rastorgujevam vienkārši vajadzētu uzlikt sodu, ja viņš nākamajos trīs Pasaules kausa posmos nekāps uz goda pjedestāla. Viņš uzreiz būs uz tā pjedestāla. Viņš visu var – viņš ir otrs ātrākais slēpotājs, viņš var iešaut visus piecus mērķus. Katram ir vajadzīgs individuāls piegājiens," teica Dombrovskis. "Viņš ir sasniedzis nenormālu mērķi. No nekurienes bez naudas viņš nokļuvis pasaules elitē. Bet kur ir nākamais mērķis?"

Dombrovskis uzskata, ka Latvijas labākajam biatlonistam ir problēmas zemapziņā. "Viņš tā kā iemieg savā pasaulē, bet viņš ir ģēnijs," piebilda Dombrovskis.

Dombrovskis ir dzimis Latvijā, bet 17 gadu vecumā viņš ar vecākiem pārcēlās uz ASV. Tur viņš septiņas reizes kļuva par ASV čempionu biatlonā, bet savainojums viņam liedza startēt Kalgari olimpiskajās spēlēs.

Pilnu interviju ar Raimondu Dombrovski varēs vērot trešdien "Lattelecom" televīzijas kanāla "360TV" raidījumā "Hattrick".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!