Foto: Shutterstock
Satrakoti futbola fani ceturtdien ielauzušies Peru augstākās līgas kluba Limas "Alianza" ģērbtuvēs un uzbrukuši četriem komandas spēlētājiem.

Šāda fanu reakcija radās pēc otrdien piedzīvota apkaunojoša zaudējuma ar 0:4 pret Argentīnas klubu "Hurracan" Dienvidamerikas prestižākajā klubu turnīra "Libertadores" pirmās kārtas pirmajā spēlē.

"Aptuveni 24-30 cilvēki ienākuši stadiona ģērbtuvēs un mēģinājuši piekaut "Alianza" spēlētājus," pavēstījis valsts iekšlietu ministrs Danjels Urresti.

Iebrucējus drīz vien apturējusi stadiona apsardze, tomēr četrus spēlētājus viņi jau bija paspējuši savainot, smagāko traumu gūstot pussargam Viktoram Sedronam, kuram tika iegriezts uzacs rajonā. Tāpat savainoti arī pussargs Migels Arauho, uzbrucējs Kristjans Kueva un Urugvajas pussargs Gavriels Kosta.

Pēc otrdienas spēles Arauho bija iepļaukājis fanu, kurš viņam sūdzējās par zaudējumu, bet Kueva iesaistījies asā vārdu apmaiņā ar kādu neapmierinātu līdzjutēju.

Arauho savā "Facebook" profilā jau iepriekš atvainojās aizskartajam fanam, aizbildinoties, ka ir tikai cilvēks, kurš arī var pieļaut kļūdas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!