Foto: Publicitātes foto
Nesen Rīgā norisinājās ikgadējais IFBB Latvijas čempionāts fitnesā, bodifitnesā, bikini fitnesā, bodibildingā un "mens physique" kategorijās. Sporta pasākumā piedalījās 166 sportisti no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Krievijas, Polijas un Vācijas.

Šoreiz viena čempionāta ietvaros varēja redzēt ne tikai bērnu, jauniešu un pieaugušo kategorijas fitnesa, bodibildinga, bodifitnesa, bikini fitnesa un "mens physique" sporta veidos, bet arī federācijas organizētā projekta IFBB Latvija Projekta "Miss Bikini Fitness 2015" finālu.

Sieviešu fitnesa kategorijā uzvarēja igauniete Kristina Koroļaka, bodifitnesa disciplīnā labākā bija Aļesja Sidorenko no Krievija, "mens Physique" kategorijā līdz 178cm uzvarēja mājinieks Jānis Pavkštello, bet kategorijā virs 178cm uzvarēja Mārtiņš Zeltiņš. Bodibildinga kategorijā vīriešiem pirmais bija igaunis Ots Kīviks.

Bikini fitness kategorijā līdz 163cm uzvarēja Latvijas pārstāve Margarita Veverica, kategorijā līdz 166 cm labākā bija Aleksandra Mikucka, kategorijā līdz 169cm Rēta Reimetsa no Igaunijas, bet kategorijā virs 169cm laurus plūca Veronika Seržante.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!