Foto: Reuters/Scanpix
Trīs mēnešus pēc iepazīšanās bildinājumu saņēmusi olimpiskā čempione skeletonā Eimija Viljamsa, ziņo britu mediji.

Pēc 12 nedēļu pazīšanās britu karavīrs Kreigs Hems bildinājis Eimiju un saņēmis jāvārdu. Abi viens otru atraduši ar iepazīšanās aplikācijas "Tinder" palīdzību, jo Viljamsa uzskatījusi, ka viņas mājvietā, Bātas pilsētā, nav neviena piemērota kandidāta attiecību veidošanai.

"Mūsu vecumā ir apgrūtinoši staigāt pa randiņiem, īpaši, ja lielākā daļa tavu draugu jau ir apprecējušies un audzina bērnus," izteikusies 2010.gada Vankūveras ziemas olimpisko spēļu čempione Viljamsa. "Turklāt Bāta ir maza pilsētiņa, kurā visi viens otru pazīst."

Uzreiz pēc iepazīšanās abiem esot bijusi sajūta, ka "pazīst viens otru jau gadiem". "Es patiešām ticu dvēseļu radniecībai, un bija tāda sajūta, ka es viņu zinu jau sen," saka sportiste. "Es nezinu, vai tā bija mīlestība no pirmā acu uzmetiena, jo es centos nezaudēt galvu, taču sajūtas bija: "wow, šis ir puisis, kādu visu laiku esmu meklējusi un cerējusi satikt"."

"Sākumā nezināju, ko gaidīt no viņas, ņemto vērā Eimijas nodarbošanos un slavenības statusu, taču drīz vien atklāju, ka viņa stāv ar abām kājām uz zemes un viņai ir zelta sirds," piebilst Kreigs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!