Foto: Reuters/Scanpix

Anglijas premjerlīgas grandi "Manchester United" nekādi netiek galā ar pelēm, kas apsēdušas viņu slaveno mājas arēnu, "Old Trafford" stadionu, vēsta vietējie mediji.

Pēc ikgadējās higiēnas pārbaudes "Manchester United" klubs nav saņēmis augstāko novērtējumu, piecas zvaigznes, bet gan tikai četras. Peles ir tikai viens no iemesliem, kāpēc "Old Trafford" nav atzīts par visaugstākā tīrības līmeņa stadionu - ziņojumā vēl norādīts, ka "Manchester United" pavāri negatavo gaļu nepieciešamā temperatūrai, un nevar garantēt, ka lasis, kas nonācis viņu virtuvē, peldējis ūdeņos, kurā nav bīstamā parazīta "Anisakis simplex", raksta "The Daily Mail".

Turklāt sanitāri epidemioloģiskais dienests atklājis, ka gaļa "Manchester United" kluba virtuvē tiek uzglabāta blakus maizei, un ledusskapis neesot pietiekami liels tāda pārtikas apjoma uzglabāšanai, kāds nepieciešams klubam.

Jāteic, ka ar pelēm stadionā "Manchester United" netiek galā gandrīz 10 gadus - jau 2006. gadā Bērtonas "Albion" spēlētāji sūdzējās, ka Anglijas kausa mačā esot pamanījuši pāris grauzējus, bet 2010. gadā kāda pele pat nonāca televīzijas kameru uzmanībā "Manchester United" un "West Ham United" spēles laikā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!