Foto: Kadrs no video

Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē otrdien Našvilas "Predators" ar 3:1 pieveica Tampabejas "Lightning", tomēr mačs Ziemeļamerikas mediju uzmanības lokā nonāca ar brutālu kautiņu un hokejistu nesportisku rīcību.

Nepilnas sešas minūtes pirms mača beigām "Lightning" spēlētājs Džošua Tomass Brauns ar spēka paņēmienu "izslēdza" Romānu Žosī, kurš bija spiests atstāt laukumu. Brauns par rupjību sodu nesaņēma, toties noraidījumu saņēma "Predators" hokejists Maiks Fišers par sava komandas biedra aizstāvēšanu un Brauna iekaustīšanu.

Asumi starp abu komandu spēlētājiem nebeidza rimties, un pusotru minūti pirms mača beigām izcēlās ass kautiņš. Raians Eliss lielā ātrumā notrieca gar zemi Braunu, kurš nebija ripas tuvumā, un uzreiz starp abiem izcēlās kautiņš. Netipiski citiem hokeja kautiņiem, Brauns ignorēja tiesneša centienus izšķirt kaušļus un nekautrējās dunkāt pretinieku, kurš gulēja uz ledus.

Pēc incidenta Eliss uzreiz devās uz ģērbtuvēm, bet Brauns ilgi uz ledus nevarēja rimties un provocēja pretiniekus "noskaidrot attiecības". Kad soģi beidzot hokejistu pierunāja atstāt laukumu, ceļā uz ģērbtuvēm Brauns sašķaidīja kāda līdzjutēja telefonu, ar ko viņš filmēja notiekošo.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!