Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mačā starp Rīgas "Dinamo" un Čeļabinskas "Traktor" notika akcija "rotaļlietus", kurā atnākušie līdzjutēji laukumā izmeta mīkstās mantiņas, kas tālāk tika nogādātas Mobilā veselības aprūpes centra mazajiem pacientiem.

Tiek ziņots, ka pirmās trešdaļas pārtraukumā laukumā tika izmestas 1461 mīkstās mantiņas.

Rīgas "Dinamo" līdzīgas akcijas ir veicis arī iepriekšējās sezonās, un pirms gada Mobilā veselības aprūpes centra mazajiem pacientiem tika ziedotas gandrīz 1000 mīksto rotaļlietu.

Programmu "Mobilais veselības aprūpes centrs" 2011. gadā aizsāka "Ronald McDonald House Charities Latvija". Tās ietvaros "Mobilais veselības aprūpes centrs" – 12 metrus garš, moderns transporta līdzeklis, kas pielāgots diagnostisko un profilaktisko medicīnas pakalpojumu sniegšanai – kopā ar ārstiem no Bērnu Klīniskās Universitātes slimnīcas dodas uz Latvijas novadiem, kur ir ierobežota specializētās, pediatriskās medicīniskās aprūpes saņemšana, un sniedz bezmaksas veselības aprūpi bērniem visā Latvijā. Kopš darbības sākuma 2011. gadā, Mobilais veselības aprūpes centrs bezmaksas konsultācijas bērniem visā Latvijā sniegtas vairāk kā 10 000 reizes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!