Foto: Publicitātes attēli
Amerikāņu basketbolists Pīrss Kaldvels Latvijas komandā "Liepāja"/"Triobet" paliks līdz sezonas beigām, bet vienības rindas papildinājis krievu tautības centra spēlētājs Aleksejs Adedirans, informēja Liepājas Olimpiskā centra (LOC) mārketinga vadītājs Mārtiņš Sīlis.

Šo sezonu Kaldvels iesāka Ukrainas superlīgas komandā Krivojrogas "Krivbasbasket", ko vada Latvijas speciālists Kārlis Muižnieks. Par Kaldvela pievienošanos komandai bija zināms jau iepriekš, bet tagad to apstiprinājis arī klubs, atklājot, ka ar amerikāni noslēgta vienošanās līdz sezonas beigām.

Kaldvels Liepājas komandā jau spēlēja 2010./2011.gada sezonas otrajā pusē, kad palīdzēja tai izcīnīt bronzas godalgas Latvijas Basketbola līgā (LBL).

Savukārt Adedirans šosezon spēlējis Igaunijas klubā Valgas "Maks&Moorits" un citā Ukrainas superlīgas komandā "MBK Mykolaiv", ko vada Agris Galvanovskis un Artūrs Štālbergs.

Pagaidām vienošanās ar šo spēlētāju ir panākta uz nenoteiktu laiku, taču komanda ir cerību pilna, ka basketbolists šo sezonu Liepājā aizvadīs līdz pat beigām.

Debija abiem basketbolistiem būs jau sestdienas LBL spēlē pret "Jēkabpils" komandu.

Iepriekšējo divu sezonu bronzas medaļnieki "Liepāja"/"Triobet" 22 spēlēs izcīnījuši septiņus panākumus, LBL kopvērtējumā ieņemot devīto vietu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!