Foto: RIA Novosti/Scanpix
Latvijas basketbola valstsvienības galvenais treneris Ainars Bagatskis trešdien pēc viņa vadītās Kijevas "Budiveļņik" komandas zaudējuma Jāņa Strēlnieka pārstāvētajai Sanktpēterburgas "Spartak" ULEB Eiropas kausā slavēja latviešu saspēles vadītāja progresu.

Atgādinām, ka Strēlnieks aizvadītajā mačā laukumā pavadīja nepilnas 36 minūtes, kuru laikā guva 12 punktus, izdarīja septiņas rezultatīvas piespēles, izcīnīja četras atlēkušās bumbas, kā arī iekrāja pa divām pārtvertām bumbām un divām kļūdām, sekmējot "Spartak" uzvaru pār "Budiveļņik" ar 83:72.

"Strēlnieks ir viens no svarīgākajiem spēlētājiem "Spartak" komandā. Savai komandai es izstāstīju par viņa stiprajām un vājajām vietām, tās es labi zinu. Jānis nospēlēja nevis neslikti, bet lieliski," Bagatska teiktais citēts "Spartak" komandas mājaslapā. "Viņš guva punktus un atdeva daudz piespēles. Tas Strēlnieks, kuru atceros pirms četriem gadiem, un Strēlnieks tagad – tās ir divas dažādas lietas. Tagad viņš ir nobriedis basketbolists."

Atgādinām, ka pie Bagatska "Budiveļņik" komandā spēlē vēl viens Latvijas izlases basketbolists Rihards Kuksiks.

ULEB Eiropas kausa izcīņas pusfinālā iekļūs komanda, kas uzvarēs divu spēļu summā. Atbildes mačs nākamo trešdien notiks Kijevā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!