BK "Jēkabpils" turpina sastāva komplektāciju 2015./2016. gada sezonai, pagarinot līgumu ar aizsargu Oskaru Virsi. 25 gadus vecais basketbolists bronzas vienību BK "Jēkabpils" pārstāvēs jau ceturto sezonu, informēja komanda.

2014./2015. gada sezonā "Aldaris" Latvijas Basketbola līgā Virsis aizvadīja 37 spēles, kur vidēji 19 ar pusi minūtēs komandas labā guva 3,7 punktus, izcīnīja 2,5 atlēkušās bumbas un atdeva 1,3 rezultatīvas piespēles. Savukārt Baltijas Basketbola līgā pēc vidēji 18 nepilnām minūtēm 10 aizvadītajās spēlēs - 4,3 punkti, 1,9 atlēkušās bumbas un 1,4 rezultatīvas piespēles.

"Noslēdzoties manai trešajai sezonai "Jēkabpils" sastāvā, zināju, ka vēlos arī turpmāk spēlēt šajā komandā un citus variantus nemaz neizskatīju. Paldies kluba vadībai par izrādīto uzticību jau ceturto sezonu pēc kārtas," pagarināto līgumu komentēja Oskars Virsis.

Rūjienietis ir pirmais spēlētājs ar kuru BK "Jēkabpils" noslēdza līgumu tūlīt pēc kluba dibināšanas. Basketbolists min vairākus apstākļus dēļ kuriem ir gatavs cīnīties BK "Jēkabpils" sastāvā arī nākamsezon: "Jēkabpilī ir lieliski fani, komanda ir kā ģimene, un ne mazsvarīgi, kluba vadība nodrošina visus apstākļus tā, lai mums spēlētājiem atliek domāt tikai par basketbolu."

Jaunajai sezonai aizsargs ir noskaņojies kaujenieciski: "Nākamo sezonu ir jākāpj soli augšup! Divas sezonas pēc kārtas pusfinālā zaudējām piektajā cīņā, nākamsezon tam ir jāmainās! Komandai būs pieredzējis treneris, kas arī ir pirmais priekšnosacījums, lai mēs spētu virzīties augšup".

Kā jau iepriekš ziņots, BK "Jēkabpils" starpsezonā jau ir pagarinājis līgumu ar Rinaldu Sirsniņu, Pāvelu Veselovu. Galvenā trenera pienākumus nākamajā sezonā pildīs Igors Miglinieks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!