Latvijas Basketbola klubs "Jēkabpils" turpina sastāva komplektāciju, saglabājot aizgājušās sezonas komandas kodolu. Otrdien pagarināts līgums ar 205 cm garo uzbrucēju no Ogres - Jāni Pozņaku, kuram tā būs trešā sezona klubā, informēja vienība.

BK "Jēkabpils" galvenais treneris Igors Miglinieks spēlētāju raksturoja šādi: "Vienmēr atzīmēju, ka varbūt kādreiz čempionātu varēja uzvarēt viena zvaigzne, bet basketbols ir mainījies – jābūt komandai. Jānis viennozīmīgi ir ļoti labs komandas spēlētājs. Šeit, Latvijas un Baltijas līgā, savai pozīcijai viņš ir atbilstošs – augums, enerģija un izpratne. Tās bumbas izcīnīt un dabūt... to nevar tā iemācīt, ir jābūt arī talantam un izjūtai. Jānis arī vairākkārt pierādījis, ka ar punktiem var palīdzēt komandai izšķirošos brīžos. Viņam ir cīnītāja raksturs!"

"Es viņu viennozīmīgi gribēju redzēt komandā, un esmu apmierināts, ka nākamsezon viņš būs BK "Jēkabpils" sastāvā. Uz Jāni lieku lielas cerības, kas viņam būs jāizpilda komandas labā, un esmu pārliecināts, ka viņam tas izdosies!" komentēja I. Miglinieks.

Pagājušajā sezonā 31 gadus vecais basketbolists "Aldaris" Latvijas Basketbola līgā aizvadīja 32 spēles, kurās vidēji 14 ar pusi minūtēs atzīmējās ar 5,7 punktiem, 3 pārtvertajām bumbām. Divpadsmit spēlēs Baltijas Basketbola līgā vidēji 15 nepilnās minūtēs – 5,3 punkti un 2,8 atlēkušās bumbas.

BK "Jēkabpils" starpsezonā jau pagarinājis līgumus ar Rinaldu Sirsniņu, Pāvelu Veselovu un Oskaru Virsi. Klubs turpina intensīvu darbu pie komandas komplektēšanas un jau drīzumā ziņos par jaunajiem papildinājumiem!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!