Foto: Publicitātes foto
BK "Valmiera" ir panākusi vienošanos par 28 gadus vecā Edgara Krūmiņa pievienošanos Vidzemes komandai līdz sezonas beigām, informē kluba preses dienests.

Krūmiņš savā līdzšinējā karjerā pārstāvējis BK "Jelgava".

194 cm garajam uzbrucējam "BK Valmiera" būs pirmais klubs ārpus Jelgavas, kur basketbolists pavadījis visu savu līdzšinējo karjeru. Krūmiņš zināms kā spēlētājs, kurš nevairās no spēka spēles un ir īpaši bīstams no tālās distances. Viņa līdera dotības apliecina kapteiņa pienākumu uzņemšanās BK "Jelgava" sastāvā.

Šosezon 24 LBL spēlēs basketbolists guvis 9,8 punktus un izcīnījis 4,1 atlēkušo bumbu zem groziem. 2011./2012. gadā sezonā Krūmiņš bija viens no visas līgas rezultatīvākajiem spēlētājiem, gūstot 16,5 punktus.

"Līdz ar Ernesta Kalves pievienošanos trešā numura jeb vieglā uzbrucēja pozīcija ir manāmi pastiprināta, tomēr līdz šim viņam atsevišķās spēlēs ir trūcis pienācīga aizstājēja, kas 8-10 minūtēs spētu dot kvalitatīvu pienesumu komandai. Edgara Krūmiņa trumpis ir pieredze un bīstamība uzbrukumā no visām pozīcijām, īpaši no tālās distances, tāpēc ceram, ka viņš spēs dot nopietnu ieguldījumu komandas startos gan BBL, gan LBL. Paldies arī Jelgavas kluba vadībai, ar kuru izdevās solīdi vienoties par Edgara pāreju no Jelgavas uz Valmieru," saka BK Valmiera" ģenerālmenedžeris Mārtiņš Bērziņš.

Edgars Krūmiņš jau pirmdien aizvadīs pirmos treniņus ar komandu. Spēlētāja debija jaunajā komandā gaidāma trešdien, kad valmierieši izbraukumā aizvadīs spēli ar tiešajiem konkurentiem turnīra tabulā – BK "Jēkabpils".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!