Foto: Publicitātes attēls

Latvijas basketbola klubs "Ventspils" noslēdzis viena gada līgumu ar amerikāņu basketbolistu Emanuēlu Ubillu, vēsta komandas preses dienests.

31 gadu vecajam un 188 cm garajam saspēles vadītājam ir arī Puertoriko pilsonība. Ubilla vairākas sezonas spēlējis Eiropā, spēlējot Čehijā, Holandē un Somijā. Pēdējās divas sezonas aizvadījis Ungārijas čempionātā, vidēji spēlē gūstot 17,5 punktus, izcīnot 4,8 atlecošās bumbas un atdodot 8,1 rezultatīvu piespēli.

Šobrīd visi viesspēlētāji jau ir ieradušies Ventspilī, veikuši medicīniskās pārbaudes un gatavojas sezonai kopā ar komandu.

Tāpat ar komandu trenējas jaunie spēlētāji Artūrs Grīnbergs, Dāvis Gūtmanis, Vlads Mikuļskis un Deniss Vikentjevs. No U16 Eiropas čempionāta tiek gaidīts atgriežamies Kristapu Ķilpu, kurš pievienosies BK "Ventspils" komandai un gatavosies jaunajai sezonai.

Kā jau zināms, tad BK "Ventspils" nākamajā sezonā vadīs galvenais treneris Roberts Štelmahers, bet viņam asistēs Gints Fogels, Akselis Vairogs un Kaspars Rūmnieks. Komandas sastāvu veidos Ronalds Zaķis, Rihards Lomažs, Ingus Jakovičs, Aigars Šķēle, Māris Gulbis un jaunpienācēji Bleiks Hamiltons, Maiks Brusevics, Artūrs Bērziņš, Julius Juciks un Emanuēls Ubilla. Komandas sastāvā plānots iekļaut arī 2 jaunos spēlētājus no Ventspils basketbola skolas sistēmas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!