Foto: F64

Latvijas basketbola kluba “VEF Rīga” uzvaras pamatā ULEB Eiropas līgas mačā ar Francijas komandu "Gravelines" bijusi komandas spēle, atzina vienības galvenais treneris Ramūns Butauts.

Atgādinām, ka "VEF Rīga" Eiropas kausa izcīņas otrā posma - "Top 16" turnīra - I apakšgrupas ceturtās kārtas spēlē otrdien ar rezultātu 69:62  izbraukumā pieveica "Gravelines".

“Šī bija ļoti grūta spēle un “Gravelines” labi spēlē Francijas čempionātā. Mēs zinājām, ka šī ir spēcīga komanda, īpaši mājās,” turnīra oficiālajā mājaslapa citēts Butauts. “Taču mēs bijām gatavi cīnīties. Uzvaru izcīnījām ar komandas spēli gan aizsardzībā, gan uzbrukumā.”

Tikmēr “VEF Rīga” saspēles vadītājs Kērtiss Miledžs cer, ka komanda spēs parādīt šādu sniegumu arī atlikušajās cīņās: “Šajā spēlē mēs cīnījāmies visas 40 minūtes un mēs ļoti vēlējāmies uzvarēt, lai turpinātu cīnīties par vietu nākamā kārtā. Šodien nospēlējām labi un ceru, ka šādi turpināsim arī mūsu nākamajā spēlē.”

I grupas kopvērtējumā “VEF Rīga” ar divām uzvarām četrās spēlēs ir trešajā pozīcijā, bet otrajā vietā esošajai Čehijas komandai Nimburkas CEZ ir tāda pati bilance.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!