Foto: F64

Latvijas "SMScredit.lv Virslīgas" čempionāta bronzas medaļu ieguvēji FK "Jelgava" vēl ir neziņā par nākotni, taču cer nākamo sezonu aizvadīt augstvērtīgiem un stabiliem rezultātiem, noslēdzot sezonu sacīja kluba prezidents Māris Peilāns.

Aizvadītajā sezonā FK "Jelgavai" jau otro reizi izdevās izcīnīt Latvijas kausu un iekļūt Eiropas līgas kvalifikācijas turnīrā, kā arī pēc 19 gadu pārtraukuma izcīnīt Latvijas futbola augstākās līgas medaļas

Peilāns neslēpj pateicību visiem, kas atbalstīja šajā sezonā, un cer saglabāt līdzšinējo stabilitāti: "Ne tikai man, bet visiem, kas atbalsta futbolistus, joprojām ir saglabājušās emocijas. Intriga bija līdz pašām beigām. Nākotnē - nepieciešama stabilitāte. Pirmais - noturēt to, ko esam ieguvuši. Kausā visādi var gadīties, čempionātā, protams, cīnīsimies par medaļām. Par nākamo soli - ir plāni, vīzijas, bet sagaidīsim nākamā gada sastāvu, jo nezinām, kā veiksies ar komplektāciju. Tad arī stādīsim mērķus. Paldies visiem atbalstītājiem, kas bija ar komandu šajā sezonā un ceru uz veiksmīgu sadarbību arī turpmāk."

2014.gada sezonā Latvijas žurnālistu balsojumā un komandas balsojumā par labāko spēlētāju tika atzīts vārtsargs Kaspars Ikstens, kurš klubā ir otro sezonu un šogad neizlaida nevienu minūti 36 spēļu laikā. Skatītāji par populārāko futbolistu atzina centra aizsargu Mārci Ošu. Par labāko aizsargu nosaukts komandas kapteinis Gints Freimanis, savukārt vidējā līnijā labākais spēlētājs bijis Artis Lazdiņš, kurš gan sezonas otro pusi izlaida savainojuma dēļ, bet labākā uzbrucēja statuss komandas rezultatīvākajam spēlētājam piešķirts Vladislavam Kozlovam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!