Pēc piedzīvotās sagrāves Eiropas kausa spēlē otrdien Latvijas basketbola čempionu "Ventspils" galvenais treneris Agris Galvanovskis kā attaisnojumu minēja divu vadošo spēlētāju iztrūkumu, vēsta "Ventspils" mājaslapa internetā.

Atgādinām, ka otrdien Eiropas kausa izcīņā "Ventspils" viesos Vācijā ar 51:100 cieta kaunpilnu sagrāvi cīņā ar Bambergas "Brose Baskets", piedzīvojot piekto zaudējumu piecās spēlēs. Mačā ventspilniekiem nācās iztikt bez komandas kapteiņa Mareka Jureviča un saspēles vadītāja Jāņa Strēlnieka.

"Apsveicu Bambergas komandu ar uzvaru. Šodien mūsu pretinieki apliecināja, ka ir laba komanda ar labu aizsardzību - 51 ielaists punkts ir teicams rādītājs. Kas attiecas uz "Ventspili", tad mums problēmas radīja divu pamatsastāva spēlētāju savainojumi. Mēs esam ļoti jauna komanda, un, lai arī rezultāts mums nav īpaši labvēlīgs, es domāju, ka šī mums būs vērtīga pieredze, kas noderēs priekšdienās," teica Galvanovskis.

Savukārt "Brose Baskets" galvenais treneris Veins Flemings uzsvēra, ka komandai bija svarīgi reabilitēties pēc piedzīvotā zaudējuma Vācijas čempionāta spēlē. "Mums bija ļoti svarīgi spēli uzsākt labi, un to arī paveicām. Gandrīz visu spēli sekmīgi darbojāmies kā uzbrukumā, tā aizsardzībā un, neskatoties uz lielo pārsvaru, demonstrējām visai kvalitatīvu basketbolu."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!