Foto: Reuters/Scanpix

Tuvojoties Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) maiņu darījumu termiņa beigām, Minesotas "Timberwolves" komandas vadība sazinājusies ar Ņujorkas "Knicks" pārstāvjiem, lai apspriestu divu saspēles vadītāju maiņu, vēsta "cbssports.com".

"Timberwolves" vienība piedāvā spāni Rikiju Rubio iemainīt pret Deriku Rouzu, kurš līdz galam nav attaisnojis uz sevi liktās cerības "Knicks" komandā. Rouzam šajā sezonā vidēji spēlē izdevies gūt 17,7 punktus un izdarīt 4,5 rezultatīvas piespēles, taču komandas sniegums nav bijis veiksmīgs. Savukārt Rubio šosezon gūst 8,9 punktus, izdara 8,4 rezultatīvas piespēles un pārtver 1,8 bumbas.

Rouzs savus labākos gadus aizvadīja pie šī brīža "Timberwolves" galvenā trenera Toma Tibodo, kad abi bija Čikāgas "Bulls" vienībā. Rouza piesaistīšana varētu būt saistīta arī ar to, ka Minesotas komandas spēlētāja Zaka Lavīna sezona noslēgusies ceļgala krustenisko saišu savainojuma dēļ, tāpēc aizsarga pozīcijā nepieciešams papildinājums.

Rubio varētu būt tāds saspēles vadītājs, kāds "Knicks" ir nepieciešams, jo viņš ir labs piespēlētājs, kurš varētu komandas līderus Kristapu Porziņģi un Karmelo Entoniju atrast labās metienu pozīcijās. Savukārt Rubio lielākais mīnus ir viņa vājā metienu precizitāte.

Jau vēstīts, ka "Knicks" ilgu laiku centās atrast veidu, kā aizmainīt arī Entoniju, tomēr tas beidzās bez panākumiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!