Foto: LETA
Talantīgais latviešu basketbolists Rodions Kurucs nākamvasar nepalīdzēs Latvijas U-18 izlasei Eiropas čempionātā, jo gatavojas strādāt individuāli, savā tvitera kontā atklāja spēlētāja aģents Artūrs Kalnītis.

"Laicīgi gribu paziņot, ka Rodions Kurucs šogad nepiedalīsies Latvijas U-18 izlases atlasē. Vasaru veltīsim darbam pie individuālās attīstības," raksta Kalnītis.

Iepriekš Kurucs, kurš šogad tika nosaukts par Latvijas gada cerību basketbolā, izteicās, ka ir gatavs nākamgad pārstāvēt U-18 izlasi, taču ir gatavs to darīt arī pēc gada, kad viņam būs iespēja Eiropas meistarsacīkstēs spēlēt ar saviem vienaudžiem.

"Nākamie divi gadi Latvijas U-18 izlasei varētu būt ļoti labi," vēl novembrī žurnālistiem pavēstīja Kurucs. "Tāpat mans mērķis ir palīdzēt "VEF Rīga" komandai nevis no soliņa, bet laukumā."

Talantīgais basketbolists šobrīd ir "VEF Rīga" īpašums, kur gan pagaidām izpelnās simbolisku lomu, turklāt ar komandu viņš nedodas izbraukumos.

Kā zināms, Kurucs šovasar bija Latvijas U-16 izlases līderis, kad tā savās mājās notikušajā Eiropas čempionātā izcīnīja sudraba medaļas. Latvietis tika iekļauts arī turnīra simboliskajā izlasē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!