Foto: F64
Latvijas sieviešu basketbola izlasei Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra spēlē ar Luksemburgas valstsvienību trešdien nepalīdzēs uzbrucēja Santa Dreimane, vēsta Latvijas Basketbola savienība.

"Veselības problēmu dēļ jau otrdienas vakarā treniņā nepiedalījās Santa Dreimane, līdz ar to sastāva izvēles iespēju vairs nebija. Visas 12 ierindā palikušās ir gatavas spēlēt un visām tiks dota iespēja," teica Latvijas izlases galvenais treneris Aigars Nerips. "Luksemburgas komandai nedrīkstam ļaut spēlēt tai izdevīgā stilā, jāizmanto mūsu trumpjus, lai uzreiz iegūtu iniciatīvu. Ceru, ka basketbolistes, kuras pēdējā laikā nav rādījušas vislabāko sniegumu, šodien iespēlēsies un iegūs pārliecību."

Atgādinām, ka no valstsvienības jau atvadījusies Kristīne Vītola, kurai nedēļas beigās jāatgriežas Amerikas augstskolā, bet trešdien valstsvienības sastāvā, iespējams, debitēs centra spēlētāja Līga Šurkusa.

Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīrā E grupā Itālijai, Latvija un Somija piecās spēlēs ir trīs uzvaras, Grieķijas kontā divi panākumi četros mačos, bet Luksemburga piedzīvojusi zaudējumus visās piecās aizvadītajās spēlēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!