Trešdien tika apstiprināti Latvijas Basketbola līgas (LBL) "Zvaigžņu spēles" treneri- Austrumu komandas galvenais treneris būs Donalds Kairis ("ASK Rīga") ar palīgu Ainaru Bagatski ("Valmiera"). Savukārt Rietumus cīņā vadīs Agris Galvanovskis ("Ventspils"), bet otrais treneris būs Mārtiņš Zībarts ("Barons/LMT").

"Zvaigžņu spēles" treneri noteikti pēc viņu pārstāvētas komandas vietas LBL 1.dīvizijas turnīra tabulā.

Austrumu komandā kā pirmie laukumā dosies "ASK Rīga" uzbrucēji Uvis Helmanis un Ernests Kalve, šīs pašas komandas aizsargs Dairis Bertāns ar partneri Ronaldu Klārku ("Valmiera"), savukārt centra spēlētāja funkcijas pildīs vēl viens "armijnieku" basketbolists Raitis Grafs.

Savukārt Rietumu komandas pamatsastāvā izies uzbrucēji Kaspars Bērziņš ("Barons/LMT") un Mareks Jurevičus ("Ventspils"), aizsargi Armands Šķēle ("Barons/LMT") un Jānis Strēlnieks ("Ventspils"), bet par centra spēlētāju iebalsots Jānis Bambis no "Zemgales".

Komandu pilnais sastāvs tiks paziņots piektdien - to noteiks komandu treneri kopā ar LBL pārstāvjiem.

"Zvaigžņu spēles" skatītājus visas dienas garumā (no plkst.12) priecēs ne tikai labāko Latvijā spēlējošo basketbolistu savstarpējā cīņa, "slam-dunk" konkurss, trīspunktu metienu sacensība un treneru konkurss, bet arī interesanti priekšnesumi spēles starplaikos.

LBL "Zvaigžņu spēle" jau 14.gadu ir izklaidējošs basketbola šovs vairāku stundu garumā, kas šogad risināsies 21. februārī Ventspils Olimpiskajā centrā.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!