Foto: PantherMedia/Scanpix
Bukmeikeri Latvijas sieviešu basketbola izlasei uzvaru Eiropas čempionātā prognozē ar mazāk nekā viena procenta iespējamību, bet vislielākās izredzes triumfēt esot turnīra organizatorei Francija.

"Pirms diviem gadiem Latvijas izlase ieņēma astoto vietu, kas mūsu izlasei nav slikts sniegums, taču līdzjutēji noteikti gaidīja ko vairāk. Šogad Latvijas izlasei klāsies krietni sarežģītāk, jo izlasi ir pametušas daudzas pamatsastāva spēlētājas un šobrīd izlasē notiek paaudžu maiņa. Galveno kodolu veidos Elīna Babkina un komandas kapteine Liene Jansone, tāpēc nav šaubu, ka arī šajā čempionātā meitenes centīsies parādīt labāko sniegumu. Prognozes uzvarai turnīrā ir niecīgas - mazāk nekā viens procents," uzskata bukmeikeru kantora "Optibet" eksperti.

Pārliecinoša favorīte turnīrā esot Francijas izlase, kurai uzvara tiek prognozēta ar 45% iespējamību, bet Krievijai šis rādītājs ir 25%. Sīvākā cīņa notikšot tieši starp šīm divām valstsvienībām.

Eiropas čempionāts Francijā norisināsies no 15. līdz 30.jūnijam.

Kā ziņots, Latvijas izlase ielozēta C apakšgrupā. Pirmajā mačā sestdien plkst.22 pēc Latvijas laika tā sacentīsies ar mājinieci Franciju, otrajā spēlē svētdien plkst.16 tiksies ar Lielbritāniju, bet vēl diennakti vēlāk spēkosies arī ar Serbiju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!