Foto: F64
Latvijas klubs ”Cēsis” panākusi vienošanos ar aizvadītās sezonas Latvijas Sieviešu basketbola līgas (LSBL) finālsērijas vērtīgāko spēlētāju Kimberliju Batleri, vēsta komanda.

Vienošanās ar 30 gadus veco spēka uzbrucēju Batleri panākta uz trim nedēļām, kuru laikā ”Cēsis” komandai Latvijas un Igaunijas apvienotajā čempionātā paredzētas četras spēles, tostarp divas ar galvenajām konkurentēm ”TTT Rīga” un Tallinas ”Eclex”.

”Ar Kimu bija ļoti veiksmīga sadarbība pagājušajā sezonā un labprāt to turpinām arī tagad. Ceram, ka Batlere nākamo trīs nedēļu laikā palīdzes komandai izcīnīt uzvaras ļoti svarīgās spēlēs cīņā par pirmo vietu regulārajā sezonā un sava laukuma priekšrocībām Latvijas čempionāta izslēgšanas spēļu turnīrā. Vienošanās ar Batleri ir panākta līdz 26. novembrim, taču labprāt Kimu redzētu mūsu komandā arī pavasara izšķirošo spēļu laikā,” teica ”Cēsis” prezidents Krišjānis Kļaviņš.

Aizvadītajā sezonā Batlere ”Cēsis” komandā aizvadīja desmit spēles, kuru laikā vidēji guva 15,5 punktus un izcīnīja 8,1 atlēkušos bumbu, tostarp sešās LSBL izslēgšanas turnīra spēlēs šie rādītāji bija 18 punkti un 9,7 atlēkušās bumbas.

Vasarā Batlere Lielbritānijas izlases sastāvā piedalījās Londonas olimpiādē, piecās spēlēs vidēji gūstot 4,8 punktus un izcīnot 2,8 atlēkušās bumbas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!