Foto: AP/Scanpix/LETA
Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) spēlētāji netaupa labus novēlējumus Kristapam Porziņģim, kuram šī sezona pēc smagas ceļgala traumas ir beigusies priekšlaicīgi, tāpat kā cerības kļūt par pirmo latviešu basketbolistu NBA Zvaigžņu spēlē.

Kā ziņojām, NBA regulārā čempionāta spēlē pret Milvoki "Bucks" Porziņģis sarāva ceļgala krusteniskās saites, kas viņu no sporta izslēgs uz vairākiem mēnešiem.

Uzreiz pēc spēles daudzas NBA zvaigznes metās sociālajos tīklos paust atbalstu Kristapam, novēlot drīzu atveseļošanos. "Ceru uz labāko, kad redzēju ierakstu pēc spēles. Labākie novēlējumi un ātru atveseļošanos!" savā "Twitter" kontā ierakstījis Lebrons Džeimss ar tēmturi "TraumasSūkā".


"Sasodīts, ļoti nepatika redzēt to, kas notika ar Porziņģi. Viņam bija tik izcils gads! Atgriezies spēcīgāks un labāks, brāl!" raksta Deandrē Džordans.


"Aizlūdzu par savu brāli Kristapu Porziņģi," tvīto Eness Kanters, un Tims Hārdavejs viņam piebalso: "Sasodīts! Ātru atveseļošanos Kristapam. Lūdzos par ātru atlabšanu."



"Tas ir trakums! Visas manas lūgšanas par Kristapu. Zinu, ka viņš atgriezīsies labāks, nekā bija," pārliecināts Karls Antonijs Taunss.



Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!