Foto: Publicitātes foto
Augusta beigās uz pārbaudes laiku BK "Jēkabpils" pievienojās pašmāju basketbolists Artūrs Dušelis. Pēc gandrīz divu nedēļu treniņiem, Jēkabpils klubs noslēdza līgumu ar perspektīvo uzbrucēju 2014./2015. gada sezonai.

Artūrs Dušelis BK "Jēkabpils" sastāvā 4. septembrī visnotaļ veiksmīgi aizvadīja pirmo pārbaudes spēli pret Utenas "Juventus", kurā uzrādīja otro labāko sniegumu komandā (14 p).

"Artūrs jau pārbaudes mačā parādīja, ka patiešām vēlas spēlēt. Redzot pirmo spēli, es ceru, ka viņš būs ļoti labs palīgs komandai. Artūrs ir centīgs, strādāt gribošs, grib pilnveidoties un kļūt labāks, " jauno spēlētāju raksturo BK "Jēkabpils" galvenais treneris Edmunds Valeiko.

201 cm garais un 24 gadus vecais Artūrs Dušelis pagājušo sezonu uzsāka BK "Jelgava" komandā, bet turpināja BK "Barons Kvartāls" sastāvā. 2013./2014. gada sezonā A. Dušelis 31 spēlē spējis iekrāt vidēji 7 punktus, izcīnīt 3,1 atlēkušo bumbu un atdot 1,1 rezultatīvu piespēli. Iepriekš basketbolists pārstāvējis jau pieminēto BK "Barons Kvartāls" un BK "Jelgava", kā arī BK "Zemgale" un BK "Latvijas Univeristāte".

Artūrs Dušelis pievienošanos BK "Jēkabpils" sastāvam komentē šādi: "Biju dzirdējis ļoti labas atsauksmes par klubu, par skatītājiem.Gribēju izmēģināt savus spēkus Es sazinājos ar treneriem un viņi man deva iespēju sevi parādīt, viņi laikam bija apmierināti, un mēs vienojāmies par sadarbību."

Jaunais basketbolists gaidāmajai sezonai BK "Jēkabpils" sastāvā ir noskaņojies kaujenieciski: "Mērķis ir smagi strādāt un palīdzēt komandai pēc iespējas labāk nostartēt šajā sezonā. Pašam sevi pierādīt augstākā līmenī un censties to darīt pēc vislabākās sirdapziņas."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!