Foto: LETA
Latvijas basketbolists Žanis Peiners sestdien guva 13 punktus, bet viņa pārstāvētā Saloniku PAOK Grieķijas čempionāta mačā cieta zaudējumu.

PAOK savā laukumā ar rezultātu 71:78 (21:15, 17:19, 20:19, 13:25) piekāpās Atēnu AEK komandai.

Peiners nospēlēja 30 minūtes un 26 sekundes, šajā laikā iemetot piecus no septiņiem divpunktu metieniem un trīs no sešiem soda metieniem, bet aizmetot garām četrus tālmetienus.

Tāpat Peiners atzīmējās ar trim atlēkušajām bumbām, četrām rezultatīvām piespēlēm, vienu pārtvertu bumbu, vienu bloķētu metienu, četrām piezīmēm un četriem izprovocētiem noteikumu pārkāpumiem.

Grieķijas čempionātā joprojām bez zaudējumiem ir vienīgi AEK un Pireju "Olympiakos" vienības, bet PAOK ar četriem panākumiem sešās spēlēs ieņem ceturto vietu.

PAOK komanda pagājušajā sezonā Grieķijas čempionātā ieguva piekto vietu regulārajā turnīrā, bet "play-off" tika piedzīvots zaudējums ceturtdaļfinālā. Sezonu ilgu līgumu ar Peineru vienība noslēdza jūlijā.

Šajā sezonā PAOK sacenšas arī jaunizveidotajā FIBA Čempionu līgā, turklāt spēlē vienā apakšgrupā ar Peinera iepriekšējo komandu "Ventspils".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!